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Division of Finance and Business Operations
	
	Procurement & Strategic Sourcing  

5700 Cass Avenue, suite 4200

Detroit, Michigan   48202

(313) 577-3734 

FAX (313) 577-3747


May 12, 2014
Addendum #2 To

Request for Proposal

For Science Hall – Fire Alarm Upgrades: Project No. 005-240912
Dated April 29, 2014  

Points of Clarifications after the Pre-proposal Meeting May 6, 2014: 

The Addendum must be acknowledged on your lump sum bid.

IMPORTANT – PLEASE NOTE:  Effective December 1, 2007, bid notices will be sent only to those Vendors registered to receive them via our Bid Opportunities Listserve service.  To register, to http://www.forms.purchasing.wayne.edu/Adv_bid/Adv_bid.html, and click on the “Join our Listserve” link at the top of the page.  Instructions are at the top of the page, and the Construction Listserv service is under “Construction Bid Opportunities”.

NOTE: You must have attended a pre-bid conference in order to be eligible to bid on a particular project.  Receipt of minutes or addenda without being at a pre-bid conference does not qualify your company to bid.  

Question 1:
Good morning, at the pre bid meeting a comment was made stating that we should be sure that we are prequalified using the “Matrix Prequalification” I have been unable to find the link on your website for this. Can you steer me to this so I can be sure that we have it done?

Answer: 

You will find the matrix in the Form of Proposal under “Contractor’s Prequalification Statement & Questionnaire.

Question 2:  

Specification Section 283100, 2.1, A., 1. lists three fire alarm manufacturers.  We are requesting that Notifier be added to the list of manufacturers.

While at the walk-through, we left our company and fire alarm product information with your project manager Ekta Kamalia.  

Can you please consider adding the Notifier fire alarm product sold by Elite Fire Safety to the specifications?

Answer:  

The answer is in the addendum # 1

Question 3: 

Can open cable be utilized above lay-in type acoustical ceilings or at least 12’ above the floor in exposed ceiling areas?

Answer:

The answer is in the addendum # 1

A copy of this Addendum will be posted to the Purchasing web site at 

http://www.forms.purchasing.wayne.edu/Adv_bid/Adv_bid.html.

As a reminder, the bid due date is May 15, 2014, at 2:00 pm.  If you have any further questions, please do not hesitate to email them to me at ac2843@wayne.edu and copy ac9934@wayne.edu.

Thank you,

Loretta McClary,  

Senior Buyer

